Vegetarische ovenschotel met pasta

Geplaatst op dinsdag 16 februari 2021 @ 15:37 , 40 keer bekeken


6 personen

2 flessen biologische sugo
400 g biologische penne
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
2 uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
Scheutje rode wijnazijn
3 bollen mozzarella
  olijfolie
  zout & peper

 

Vegetarische ovenschotel met pasta

Deze vegetarische ovenschotel met pasta is een echte winterklassieker! Warm, vullend en superlekker. Maak ‘m met onze heerlijke biologische producten.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Bak de ui en knoflook in een plens olijfolie in een grote pan op laag vuur een minuut of 5, tot ze zacht zijn.

Stap 3

Breng ondertussen de penne aan de kook in een pan kokend water en een flinke snuf zout (het zout brengt de pasta op smaak). Kook al dente in zo’n 8 minuten. Giet af.

Stap 4

Proef de tomatensaus en breng op smaak met zout, peper en een scheutje rodewijnazijn. Meng de pasta door de tomatensaus.

Stap 5

Zet de ovenschotel met pasta in de voorverwarmde oven en bak in 15 minuten tot de kaas gesmolten is en de pasta bubbelt.

Tip

Ook lekker met nog wat geraspte Parmezaanse kaas eroverheen.

Dit gerecht kost ongeveer 1.05 per persoon

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: